براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,...

3 مشترك

پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,... Empty پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,...

پست  adarvish 30/8/2008, 12:33 am

تو فروم زیر می تونید پسورد تمام سایتها و پایگاههای اطلاعاتی از جمله: sciencedirect, ieee, elsevier ,... رو پیدا کنید. در ضمن می تونید هر مقاله ای رو که بخواید درخواست بدید تا براتون دانلود کنن. ضمنا پسورد سایت های لازم برای دانلود ebook رو هم داره.کلی مطلب مفید هم در مورد پیدا کردن مقاله و کتاب و ... داره.
با این اوضاع تحریم ایران فکر کنم خیلی بتونه کمک کنه!!!

کافیه تو فروم عضو بشید تا بتونید پسوردها رو ببینید.

http://passfans.com

اين مطلب آخرين بار توسط Admin در 30/8/2008, 12:54 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. (السبب : بخشي از پست ارسالي بدليل داشتن جنبه تبليغاتي حذف شد - قبل از ارسال هر مطلبي بخش قوانين بايد مطالعه شود)

adarvish
عضو جدید

تعداد پستها : 1
Registration date : 2008-08-30

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,... Empty رد: پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,...

پست  r.deliri 30/8/2008, 12:50 am

ادمین عزیز به نظر من این فرد دارن به نفع خودشون تبلیغ می کنند!!(جهت گرفتن امتیاز)
مگر این کار خلاف قانون سایت ما نیست!!؟

r.deliri
کاربر
کاربر

تعداد پستها : 23
Registration date : 2008-04-24

پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,... Empty رد: پسورد مجاني سايت ها و پايگاههاي اطلاعاتي مثل sciencedirect, ieee, elsevier,...

پست  Admin 30/8/2008, 12:58 am

پست ارسالی آقا/خانم درویش ویرایش شد. از دلیری گرامی هم تشکر می کنم
از دوست جدیدمان تقاضامندم قبل از هر نوع ارسال، قوانین را بدقت مطالعه نمایند
درحال حاضر انجام تبلیغات در سایت مجاز نیست
Admin
Admin
Admin

تعداد پستها : 2168
آدرس پستي : iranbooter@yahoo.com
Registration date : 2008-04-22

https://fulltext.forumfa.net