اترك جان يكصدمين پست تان مبارك
+3
Myarticle
msa_imeg
Admin
7 مشترك
صفحه 1 از 1
اترك جان يكصدمين پست تان مبارك
اترك عزيز را همه مي شناسيم
از بچه هاي باسواد و دلسوز اين فروم است كه در يك دانشگاه معتبر تحصيلات دانشگاهي دارد
كاري و كمك رسان است و از ايشان كمتر حرف هايي در حاشيه پست هايش داشتيم
يكصدمين پست تان را تبريك مي گويم
انشالله صد ساله شوي
گلي كه براي تان مي فرستم متفاوت از گلهاي ديگر است. با توجه به فني بودن رشته تان گل آن نيز كمي فني از آب در آمده
از بچه هاي باسواد و دلسوز اين فروم است كه در يك دانشگاه معتبر تحصيلات دانشگاهي دارد
كاري و كمك رسان است و از ايشان كمتر حرف هايي در حاشيه پست هايش داشتيم
يكصدمين پست تان را تبريك مي گويم
انشالله صد ساله شوي
گلي كه براي تان مي فرستم متفاوت از گلهاي ديگر است. با توجه به فني بودن رشته تان گل آن نيز كمي فني از آب در آمده
اين مطلب آخرين بار توسط Admin در 26/8/2008, 11:08 am ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. (السبب : ديدم گل ارسالي بنده در مقابل گلهاي فراوان msa-imeg کم آورده يکي از همانها را بزرگ کردم تا بهتر ديده شود)
رد: اترك جان يكصدمين پست تان مبارك
با سلام خدمت همه ي دوستان مخصوصا خدمت دوست عزيزمون جناب اترک خان
ايشون در مدتي که عضو فروم بودن بسيار مفيد عمل کردن و مخصوصا در بخش در خواست مقالات پست هاي مفيد زيادي داشتن و بدون هيچ چشم داشتي به هموطن هاي عزيزشون خدمت کردن با توجه به اين موضوع و درخواست خيلي از مديران ارشد سمت ايشون از کاربرعادي به مديربخش مقالات درخواستي ارتقاء داده شد اين موضوع رو به ايشون تبريک مي گم اميدواريم که هميشه موفق باشند .
اين گل هارو هم تقديم مي کنم به اترک عزيز فقط وقتي فوتبال تماشا مي کنن و تخمه مي خورن ازما يادشون نره !
ايشون در مدتي که عضو فروم بودن بسيار مفيد عمل کردن و مخصوصا در بخش در خواست مقالات پست هاي مفيد زيادي داشتن و بدون هيچ چشم داشتي به هموطن هاي عزيزشون خدمت کردن با توجه به اين موضوع و درخواست خيلي از مديران ارشد سمت ايشون از کاربرعادي به مديربخش مقالات درخواستي ارتقاء داده شد اين موضوع رو به ايشون تبريک مي گم اميدواريم که هميشه موفق باشند .
اين گل هارو هم تقديم مي کنم به اترک عزيز فقط وقتي فوتبال تماشا مي کنن و تخمه مي خورن ازما يادشون نره !
msa_imeg- اعضای موسس
- تعداد پستها : 539
Registration date : 2008-04-24
اترک جان
خاطره ورود شما و 8037 در جمع مدیران و شعف و شادی آن شب هرگز فراموش نمی شود
خاطره ورود شما و 8037 در جمع مدیران و شعف و شادی آن شب هرگز فراموش نمی شود
ورود شادی آفرین شما را تبریک می گویم
Myarticle- اعضای موسس
- تعداد پستها : 1100
Registration date : 2008-05-19
اترک جان ، من هم ورود شما را به جمع مدیران تبریک می گویم ، امیدوارم موفق باشید !
من مثل دیگر دوستانم گلها را اینجا نمی ذارم در باغچه خونمون می کارم ! و همشون را تقدیم به تو و 8037 می کنم !
من مثل دیگر دوستانم گلها را اینجا نمی ذارم در باغچه خونمون می کارم ! و همشون را تقدیم به تو و 8037 می کنم !
gradian- مدیر ارشد
- تعداد پستها : 203
Registration date : 2008-06-21
congratulation
Dear atrak
welcome to mods team
welcome to mods team
ابابيل- مدیر ارشد
- تعداد پستها : 203
Registration date : 2008-04-24
سلام،
اترک جان ورودتان را به جمع مدیران تبریک میگویم.
با آرزوی موفقیت.
حسام.
اترک جان ورودتان را به جمع مدیران تبریک میگویم.
با آرزوی موفقیت.
حسام.
Hessam- اعضای موسس
- تعداد پستها : 893
Registration date : 2008-04-27
دوستان عزیز طریق جالبی است که در آن قدم گذاشته ایم. امیدوارم پایان مطلوب همگی مان باشد. به اترک عزیز هم تبریک می گویم.
8037- کاربر ارشد
- تعداد پستها : 134
Registration date : 2008-07-26
صفحه 1 از 1