درخواست راهنمايي براي استفاده از PROXY
درخواست راهنمايي براي استفاده از PROXY
سلام Admine عزيز
من از طريق سايت دانشگاهم مي خوام از اين proxy ها استفاده كنم كه نشد.
ما براي وصل شدن به internet از LAN setting استفاده مي كنيم، IP & PORT رو وارد ميكنيم و وارد مي شيم.حالا نمي دونم از اين proxy ها كه شما داديد چطور استفاده كنم، لازمه بگم من اول كلي سعي كردم و همچنين از تو سايتتون هم سعي كردم جوابمو پيدا كنم ولي نشد.يه link هم بود كه راهنمايي مي كرد براي از خونه وارد شدن كه 4 گام گفته بوديد.
راستي كدامش idهست وكدامش password ؟ زير proxy ها يه كلمه 2 بار تكرار شده كه // يا | بينش گذاشتيد(مثلآ در PROXY IP:Port در آدرس LUNGHWA UNIV زيرPROXY IP:Port نوشته شده LHLIB334|LHLIB334 ).آيا اين علامتها هم جزيي از id هست؟ يا اينكه id & password يكي هس؟
لطفآ با جزييات لازم برام توضيح بدين.
ممنون كه بره ما وقت ميذاريد.
خدا خيرتون بده ، يا علي(ع)
من از طريق سايت دانشگاهم مي خوام از اين proxy ها استفاده كنم كه نشد.
ما براي وصل شدن به internet از LAN setting استفاده مي كنيم، IP & PORT رو وارد ميكنيم و وارد مي شيم.حالا نمي دونم از اين proxy ها كه شما داديد چطور استفاده كنم، لازمه بگم من اول كلي سعي كردم و همچنين از تو سايتتون هم سعي كردم جوابمو پيدا كنم ولي نشد.يه link هم بود كه راهنمايي مي كرد براي از خونه وارد شدن كه 4 گام گفته بوديد.
راستي كدامش idهست وكدامش password ؟ زير proxy ها يه كلمه 2 بار تكرار شده كه // يا | بينش گذاشتيد(مثلآ در PROXY IP:Port در آدرس LUNGHWA UNIV زيرPROXY IP:Port نوشته شده LHLIB334|LHLIB334 ).آيا اين علامتها هم جزيي از id هست؟ يا اينكه id & password يكي هس؟
لطفآ با جزييات لازم برام توضيح بدين.
ممنون كه بره ما وقت ميذاريد.
خدا خيرتون بده ، يا علي(ع)
اين مطلب آخرين بار توسط malfavel در 21/8/2008, 2:55 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. (السبب : moved from IP proxy part to this part)
malfavel- عضو جدید
- تعداد پستها : 3
آدرس پستي : www.arjomandim@yahoo.com
Registration date : 2008-08-09