تنظيم فيدها و خروجي هاي فروم ( Rss & Xml )
2 مشترك
صفحه 1 از 1
تنظيم فيدها و خروجي هاي فروم ( Rss & Xml )
به نام خدا
با تشکر از زحمات و تلاش های دلسوزانه مدیر محترم فروم
پیشنهاد می کنم که برای بهره برداری بیشتر از مطالب فروم ، فید مربوط به هر یک از بخش های فروم ، ایجاد و تنظیم شود تا با توجه به بالا بودن حجم مطالبی که هرلحظه در حال ارسال است همه بتوانیم از آخرین تغییرات و بارگذاری ها بر روی فروم مطلع و بهره مند شویم.
با احترام مجدد
با تشکر از زحمات و تلاش های دلسوزانه مدیر محترم فروم
پیشنهاد می کنم که برای بهره برداری بیشتر از مطالب فروم ، فید مربوط به هر یک از بخش های فروم ، ایجاد و تنظیم شود تا با توجه به بالا بودن حجم مطالبی که هرلحظه در حال ارسال است همه بتوانیم از آخرین تغییرات و بارگذاری ها بر روی فروم مطلع و بهره مند شویم.
با احترام مجدد
اين مطلب آخرين بار توسط Admin در 2/5/2008, 9:49 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. (السبب : با تشکر از شما - اديت در عنوان صورت گرفت)
rahaee- کاربر
- تعداد پستها : 16
Registration date : 2008-04-27
رد: تنظيم فيدها و خروجي هاي فروم ( Rss & Xml )
از توجه شما بی اندازه ممنون
بله دقیقآ این مشکل به چشم می خورد. چون ابزار این فروم رایگان است احتمالا برخی تغییرات در آن امکان پذیر نیست. اگر امکان دارد مسیر این تغییرات را در پانل به بنده بفرمایید. چون من نتوانستم چیزی با این عنوان پیدا کنم. شما می توانید با ایجاد یک فروم آزمایشی در قسمت مدیریت سیستم امکانات آنرا ببینید. البته هم اکنون در فکر نقل مکان به جای دیگر هستیم.
به هر حال از کمک و همفکری شما ممنون خواهم شد
بله دقیقآ این مشکل به چشم می خورد. چون ابزار این فروم رایگان است احتمالا برخی تغییرات در آن امکان پذیر نیست. اگر امکان دارد مسیر این تغییرات را در پانل به بنده بفرمایید. چون من نتوانستم چیزی با این عنوان پیدا کنم. شما می توانید با ایجاد یک فروم آزمایشی در قسمت مدیریت سیستم امکانات آنرا ببینید. البته هم اکنون در فکر نقل مکان به جای دیگر هستیم.
به هر حال از کمک و همفکری شما ممنون خواهم شد
صفحه 1 از 1