Ocean Wave Energy
3 مشترك
براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد :: قوانين و مقررات بخش ebook :: درخواست کتاب (بدون لينک دانلود)
صفحه 1 از 1
Ocean Wave Energy
سلام به همه دوستان خوبم
این عنوان کتابیه که من شدیدا بهش نیاز دارم جهت اتمام پایان نامه ارشدم
از سایت springer که پابلیشرش هست فقط میشه فهرست و رفرنس هاشو دانلود کرد
از دوستان اگر کسی هست که میتونه کل کتاب رو بگیره واقعا کمک بزرگی به من کرده
مشخصات
این عنوان کتابیه که من شدیدا بهش نیاز دارم جهت اتمام پایان نامه ارشدم
از سایت springer که پابلیشرش هست فقط میشه فهرست و رفرنس هاشو دانلود کرد
از دوستان اگر کسی هست که میتونه کل کتاب رو بگیره واقعا کمک بزرگی به من کرده
مشخصات
Ocean Wave Energy
Current Status and Future Prespectives
Book Series Green Energy and Technology
ISSN 1865-3529
Subject Engineering, Electrical Power Generation and Transmission, Renewable Energy Sources, Offshore Engineering, Oceanography and Power Engineering
Publisher Springer Berlin Heidelberg
DOI 10.1007/978-3-540-74895-3
Copyright 2008
ISBN 978-3-540-74894-6 (Print) 978-3-540-74895-3 (Online)
http://www.springerlink.com.libweb.lib.utsa.edu/content/wl1546/?p=a9f1dfad6ca547339a53a5459ba92d33&pi=1Current Status and Future Prespectives
Book Series Green Energy and Technology
ISSN 1865-3529
Subject Engineering, Electrical Power Generation and Transmission, Renewable Energy Sources, Offshore Engineering, Oceanography and Power Engineering
Publisher Springer Berlin Heidelberg
DOI 10.1007/978-3-540-74895-3
Copyright 2008
ISBN 978-3-540-74894-6 (Print) 978-3-540-74895-3 (Online)
رد: Ocean Wave Energy
سلام دوست عزیز،
به این سایت خوش آمدید.
به
https://fulltext.forumfa.net/forum-f25/topic-t3208.htm
مراجعه کنید و کتاب خود را دریافت کنید.
موفق باشید.
به این سایت خوش آمدید.
به
https://fulltext.forumfa.net/forum-f25/topic-t3208.htm
مراجعه کنید و کتاب خود را دریافت کنید.
موفق باشید.
Hessam- اعضای موسس
- تعداد پستها : 893
Registration date : 2008-04-27
حسام جان ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادی و ممنون خوش آمد گویی
ولی من IP رو وارد کردم اما هیچ فرقی نمیکنه و مثل حالت قبل فقط فهرست کتاب قابلیت دانلود داره ؟!!
نمی دونم شاید چون خیلی تازه واردم هنوز یه جای کار من مشکل داره
ممنون میشم دوباره راهنماییم کنی
ولی من IP رو وارد کردم اما هیچ فرقی نمیکنه و مثل حالت قبل فقط فهرست کتاب قابلیت دانلود داره ؟!!
نمی دونم شاید چون خیلی تازه واردم هنوز یه جای کار من مشکل داره
ممنون میشم دوباره راهنماییم کنی
دوست عزيز فيزيكي - دريايي من
(البته با اجازه مدير عزيز آقا حسام كه سرزده وارد اين بحث شدم)
منظور آقا حسام اين است كه آدرس را بايد بدون لينك دانشگاه وارد مي كرديد. يعني با حذف اين تكه از كل آدرس:
libweb.lib.utsa.edu
به هر حال من براي دست گرمي امروز صبح اين كتاب را براي شما گرفتم و آپلود كردم (10 فايل زيپ شده براي 8 بخش كتاب و مقدمه و اختتاميه كتاب)
ظرفيت 11.72 مگا بايت:
http://mihd.net/9ke1dwa
موفق باشيد
(البته با اجازه مدير عزيز آقا حسام كه سرزده وارد اين بحث شدم)
منظور آقا حسام اين است كه آدرس را بايد بدون لينك دانشگاه وارد مي كرديد. يعني با حذف اين تكه از كل آدرس:
libweb.lib.utsa.edu
به هر حال من براي دست گرمي امروز صبح اين كتاب را براي شما گرفتم و آپلود كردم (10 فايل زيپ شده براي 8 بخش كتاب و مقدمه و اختتاميه كتاب)
ظرفيت 11.72 مگا بايت:
http://mihd.net/9ke1dwa
موفق باشيد
رییس جان تشکر
اینجا عجب رفاقتی موج میزنه . حسابی شرمنده کردید قربان
امیدوارم هر چه زودتر این زحمتو جبران کنم ....
فقط منظورتون از نوشتن این جمله که :
و سوال دیگه اینکه هنوزم نمی تونم کل لینکها رو با استنفاده از IP Port دانلود کنم ، هر چند که شما زحمتشو کشدید و کل فایلو من یکجا دانلود کردم ولی خوب دوست داشتم روش رو یاد بگیرم
راستی رشته منم مکانیک - تبدیل انرژی علم و صنعته اگر کاری از دستم بر میاد درخدمتم
خلاصه اینکه خدا عوضشو بهتون بده
اینجا عجب رفاقتی موج میزنه . حسابی شرمنده کردید قربان
امیدوارم هر چه زودتر این زحمتو جبران کنم ....
فقط منظورتون از نوشتن این جمله که :
از لحاظ امنیتی بود ؟ یا منظور دیگه ایی داشتید که من متوجه نشدم ؟آدرس را بايد بدون لينك دانشگاه وارد مي كرديد. يعني با حذف اين تكه از كل آدرس:
libweb.lib.utsa.edu
و سوال دیگه اینکه هنوزم نمی تونم کل لینکها رو با استنفاده از IP Port دانلود کنم ، هر چند که شما زحمتشو کشدید و کل فایلو من یکجا دانلود کردم ولی خوب دوست داشتم روش رو یاد بگیرم
راستی رشته منم مکانیک - تبدیل انرژی علم و صنعته اگر کاری از دستم بر میاد درخدمتم
خلاصه اینکه خدا عوضشو بهتون بده
سلام دوست جدید
از آشنایی با شما خیلی خوشحالم
اول فکرکردم رشته شما فیزیک دریا می باشد چون موضوع کتابهای آنان هم پیرامون همین دور می زند.
منظورم از حذف آن تکه از آدرس بحث امنیتی نبود. شما از مدخل یک دانشگاه دیگر و با استفاده از آدرس تحت ezproxy آن دانشگاه فقط زمانی قادر به دانلود مقاله و کتاب هستید که علاوه بر لاگین کردن به همان دانشگاه، اشتراک منبع مورد نیاز شما نیز برقرار باشد. بدین تعبیر که با ezproxy یک دانشگاه نمی توان IP:Port دانشگاه دیگر را تنظیم کرد و انتظار نتیجه بخش بودن دانلود را داشت. معمولاً بعد از تنظیم IP:Port آدرس خالص یک پایگاه نوشته می شود بدون اسامی متفرقه
خلاصه اینکه ما روی همکاری شما حساب می کنیم
موفق باشید
از آشنایی با شما خیلی خوشحالم
اول فکرکردم رشته شما فیزیک دریا می باشد چون موضوع کتابهای آنان هم پیرامون همین دور می زند.
منظورم از حذف آن تکه از آدرس بحث امنیتی نبود. شما از مدخل یک دانشگاه دیگر و با استفاده از آدرس تحت ezproxy آن دانشگاه فقط زمانی قادر به دانلود مقاله و کتاب هستید که علاوه بر لاگین کردن به همان دانشگاه، اشتراک منبع مورد نیاز شما نیز برقرار باشد. بدین تعبیر که با ezproxy یک دانشگاه نمی توان IP:Port دانشگاه دیگر را تنظیم کرد و انتظار نتیجه بخش بودن دانلود را داشت. معمولاً بعد از تنظیم IP:Port آدرس خالص یک پایگاه نوشته می شود بدون اسامی متفرقه
خلاصه اینکه ما روی همکاری شما حساب می کنیم
موفق باشید
رییس جان مرسی از راهنمایی که کردی
سعی میکنم کتب و مقالاتی که میشه گرفت برای دوستان تهیه کنم .
در خدمت شما هستیم
یا علی
سعی میکنم کتب و مقالاتی که میشه گرفت برای دوستان تهیه کنم .
در خدمت شما هستیم
یا علی
مواضيع مماثلة
» paper request of International Journal of Microwave/Millimeter wave
» Hydrogen as a Future Energy Carrier
» Capture Dynamics and Chaotic Motions in Celestial Mechanics: With Applications to the Construction of Low Energy Transfers
» Hydrogen as a Future Energy Carrier
» Capture Dynamics and Chaotic Motions in Celestial Mechanics: With Applications to the Construction of Low Energy Transfers
براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد :: قوانين و مقررات بخش ebook :: درخواست کتاب (بدون لينک دانلود)
صفحه 1 از 1