FireFox 3.0.1
4 مشترك
صفحه 1 از 1
FireFox 3.0.1
نمي دونم چند درصد دوستان از FireFox استفاده مي كنند و اونهايي هم كه استفاده مي كنند چقدر با قابليتهاي اون آشنا هستند و به نظر من اگه همين امروز از IE دل بكنيد بهتر از فرداست.
به عنوان مثال در فايرفاكس نرم افزارهايي به اسم Addons وجود داره كه چيزي شبيه PlugIn خودمونه كه بعضياشون واقعا معركه است مثلا من الان ديگه از ف/ي/ل/ت/ر شكن استفاده نميكنم چون يك Addons براي اون گرفتم و ديگه نيازي به نرم افزار جداگانه اي ندارم من چند تا از هزاران Addons كه شما ميتونيد روي فايرفاكس نصب كنيد رو نام مي برم تا ببينيد كه چقدر كارتون راحت ميشه.
Downloader- Yuotube Downloder-Email Checker -FlashGot-Download Statusbar-FireFTP-British English Dictionary-Surf Canyon Search Engine Assistant
و هزاران تاي ديگه .
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
به عنوان مثال در فايرفاكس نرم افزارهايي به اسم Addons وجود داره كه چيزي شبيه PlugIn خودمونه كه بعضياشون واقعا معركه است مثلا من الان ديگه از ف/ي/ل/ت/ر شكن استفاده نميكنم چون يك Addons براي اون گرفتم و ديگه نيازي به نرم افزار جداگانه اي ندارم من چند تا از هزاران Addons كه شما ميتونيد روي فايرفاكس نصب كنيد رو نام مي برم تا ببينيد كه چقدر كارتون راحت ميشه.
Downloader- Yuotube Downloder-Email Checker -FlashGot-Download Statusbar-FireFTP-British English Dictionary-Surf Canyon Search Engine Assistant
و هزاران تاي ديگه .
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
hyper_hd- کاربر
- تعداد پستها : 26
Registration date : 2008-07-27
رد: FireFox 3.0.1
Exactly
FF is one of best browsers but dont forget dont use just 1 browser
the other thing, last version of FF has some bugs and old adds on sometimes dont match new version
FF is one of best browsers but dont forget dont use just 1 browser
the other thing, last version of FF has some bugs and old adds on sometimes dont match new version
ابابيل- مدیر ارشد
- تعداد پستها : 203
Registration date : 2008-04-24
ابابيل نوشته است:Exactly
..... and old adds on sometimes dont match new version
me too
درسته دوست عزيزم آره من هم با بعضي از باگهاش مواجه شدم ولي قابليت جديدي كه در اون لحاظ شده امكان ارسال باگها را فراهم مي كنه و همانطور كه ديديد درست دو هفته بعد از 3.0.0 ورژن 3.0.1 اومد. و اكثر Addons هاي جالب و كاربردي ورژنهاي قبلي 2.0.0.14 با اومدن ورژن جديد نيز آپديت شدند.
hyper_hd- کاربر
- تعداد پستها : 26
Registration date : 2008-07-27
incredible
with one of its add-ons foxmarks you can
Access your bookmarks anywhere in the world
Manage and synchronize all your bookmarks
with one of its add-ons foxmarks you can
Access your bookmarks anywhere in the world
Manage and synchronize all your bookmarks
Myarticle- اعضای موسس