Ph.D. thesis
2 مشترك
براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد :: دريافت پايان نامه، تز و رساله :: محل درخواست براي پايان نامه و رساله
صفحه 1 از 1
Ph.D. thesis
سلام. نمی دونم این رساله رو می شه گیر آورد یا نه. به هر حال از دوستان خواهش می کنم به من کمک کنند.
مرسی.
Robust adaptive MIMO control using multiple-model hypothesis testing and mixed-u synthesis
Sajjad Fekri Ph.D. Dissertation
Instituto Superior Tecnico, Lisbon, Portugal, 2005
مرسی.
Robust adaptive MIMO control using multiple-model hypothesis testing and mixed-u synthesis
HaSa- کاربر
- تعداد پستها : 18
Registration date : 2008-06-12
رد: Ph.D. thesis
سلام،HaSa نوشته است:سلام. نمی دونم این رساله رو می شه گیر آورد یا نه. به هر حال از دوستان خواهش می کنم به من کمک کنند.
مرسی.
It's free!
http://www.le.ac.uk/engineering/sf111/index_files/PHD05.pdf
موفق باشید.
Hessam- اعضای موسس
- تعداد پستها : 893
Registration date : 2008-04-27
سلام.
با دنبال کردن این لینک این پیغام رو می آره:
چرا؟
با دنبال کردن این لینک این پیغام رو می آره:
You are not permitted to view this document
This may be because access is restricted to a particular domain (such as *.le.ac.uk) and your machine appears to be outside the domain. It may also be that the document owner's account has been disabled.
This may be because access is restricted to a particular domain (such as *.le.ac.uk) and your machine appears to be outside the domain. It may also be that the document owner's account has been disabled.
چرا؟
HaSa- کاربر
سلام،
راستش را بخواهید من الان حدود 3 ماه است که در زمینه RMMAC کار میکنم. این تز رو هم وقتی دانشگاه لستر access نداد به دکتر فکری ایمیل زدم و از ایشون گرفتم ولی از اونجا که ایشون ایرانی هستند ترجیح میدم شما به ایشون ایمیل بزنید و از خودشان درخواست کنید.
sf111(at)le.ac.uk
موفق باشید.
راستش را بخواهید من الان حدود 3 ماه است که در زمینه RMMAC کار میکنم. این تز رو هم وقتی دانشگاه لستر access نداد به دکتر فکری ایمیل زدم و از ایشون گرفتم ولی از اونجا که ایشون ایرانی هستند ترجیح میدم شما به ایشون ایمیل بزنید و از خودشان درخواست کنید.
sf111(at)le.ac.uk
موفق باشید.
Hessam- اعضای موسس
به به به به
شما در زمینه RMMAC کار می کنید. بسیار خوشحال شدم این رو شنیدم. می تونم بپرسم کجا؟ کدوم دانشگاه؟
شاید بتونیم همدیگر رو در این زمینه بیشتر کمک کنیم.
شما در زمینه RMMAC کار می کنید. بسیار خوشحال شدم این رو شنیدم. می تونم بپرسم کجا؟ کدوم دانشگاه؟
شاید بتونیم همدیگر رو در این زمینه بیشتر کمک کنیم.
HaSa- کاربر
یک پیغام خصوصی دارید...
Hessam- اعضای موسس
مواضيع مماثلة
» how can i have this thesis?
» I need this PDH thesis
» request for Ph.D. dissertation
» darkhaste thesis
» I need this PDH thesis
» request for Ph.D. dissertation
» darkhaste thesis
براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد :: دريافت پايان نامه، تز و رساله :: محل درخواست براي پايان نامه و رساله
صفحه 1 از 1