درخواست راهنمايي براي نحوه نگارش paper
2 مشترك
درخواست راهنمايي براي نحوه نگارش paper
سلام
من می خواستم برای اقدام به پذیرش در دانشگاه های خارجه شروع به نوشتن مقاله کنم
از دوستان کسی هست که کتاب خوب، مقاله ی خوب، یا هر چیز خوبه دیگه ای که تو این راه به ما تازه کارا کمک کنه معرفی کنه
ممنون میشم
من می خواستم برای اقدام به پذیرش در دانشگاه های خارجه شروع به نوشتن مقاله کنم
از دوستان کسی هست که کتاب خوب، مقاله ی خوب، یا هر چیز خوبه دیگه ای که تو این راه به ما تازه کارا کمک کنه معرفی کنه
ممنون میشم
اين مطلب آخرين بار توسط Myarticle در 4/8/2008, 8:11 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. (السبب : اصلاح در عنوان)
hojat61- کاربر
- تعداد پستها : 25
Registration date : 2008-05-19
رد: درخواست راهنمايي براي نحوه نگارش paper
اگر منظور شما نوشتن رزومه هست که با یه سرچ سریع درگوگل به نمونه های زیادی برمی خورید اگر پیدا نکردید بگید تا یک نمونه برایتان بفرستم
اما اگر منظورتان نوشتن مقاله برای چاپ در مجلات و یا ارائه در کنفرانس هست باید اول موضوع ای پیدا کنید که بشه روش کاری انجام داد هر چه قدر کاری که انجام می دید جدید تر باشه و در ضمن نسبت به کارهای قبلی در همون زمینه بهتر عمل کنه کار شما ارزش بیشتری داره . اگر در نحوه نگارش مشکل دارید به مقالاتی که به نوعی با موضوع شما درگیر بوده اند و البته معتبر و ISIمراجعه کنید و حتی بعضی جاها از جملات انها استفاده کنید و ارجاع بدهید . این روش به طرز باور نکردنی کار می کنه . برای خیلی مجلات معتبر مهمه که جملات شما از مقالاتی انتخاب شده باشن که قبلا چاپ شده اند و معتبر هستند.اما اگر موضوع مقاله شما مرتبط با موضوعات مورد علاقه استادتان در خارج باشد شانس بیشتری دارید . در اینصورت شاید بد نباشه اول ببینید دانشگاه انتخابی اتان چیست. اما تا انجایی که من اطلاع دارم و پیگیر هستم اول مقاله را می نویسند و بعد دنبال دانشگاه و استاد در خارج میگردند.
اما اگر منظورتان نوشتن مقاله برای چاپ در مجلات و یا ارائه در کنفرانس هست باید اول موضوع ای پیدا کنید که بشه روش کاری انجام داد هر چه قدر کاری که انجام می دید جدید تر باشه و در ضمن نسبت به کارهای قبلی در همون زمینه بهتر عمل کنه کار شما ارزش بیشتری داره . اگر در نحوه نگارش مشکل دارید به مقالاتی که به نوعی با موضوع شما درگیر بوده اند و البته معتبر و ISIمراجعه کنید و حتی بعضی جاها از جملات انها استفاده کنید و ارجاع بدهید . این روش به طرز باور نکردنی کار می کنه . برای خیلی مجلات معتبر مهمه که جملات شما از مقالاتی انتخاب شده باشن که قبلا چاپ شده اند و معتبر هستند.اما اگر موضوع مقاله شما مرتبط با موضوعات مورد علاقه استادتان در خارج باشد شانس بیشتری دارید . در اینصورت شاید بد نباشه اول ببینید دانشگاه انتخابی اتان چیست. اما تا انجایی که من اطلاع دارم و پیگیر هستم اول مقاله را می نویسند و بعد دنبال دانشگاه و استاد در خارج میگردند.
soheil21- کاربر
- تعداد پستها : 13
Registration date : 2008-04-26
رد: درخواست راهنمايي براي نحوه نگارش paper
مرسی
راهنمایی خوبی بود
ولی من دنبال کتابی یا مطلبی می گردم که مرحله به مرحله از همون اول راهنمایی کنه
یه چیز تو مایه ی applying in harvard for dummies
همچین چیزی سراغ ندارید
راهنمایی خوبی بود
ولی من دنبال کتابی یا مطلبی می گردم که مرحله به مرحله از همون اول راهنمایی کنه
یه چیز تو مایه ی applying in harvard for dummies