Rapidshare
4 مشترك
صفحه 1 از 1
Rapidshare
به نام خدا
به غیر از سرویس Rapidbaz که اخیرا کار خود را تعطیل کرده است ، آیا سرویس دهنده دیگری برای استفاده از Filesharing وجود دارد؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
به غیر از سرویس Rapidbaz که اخیرا کار خود را تعطیل کرده است ، آیا سرویس دهنده دیگری برای استفاده از Filesharing وجود دارد؟
rahaee- کاربر
- تعداد پستها : 16
Registration date : 2008-04-27
رد: Rapidshare
rahaee نوشته است:به نام خدا
سلام،
miHD، zshare و 4shared هم هستند. من خودم همیشه از 4shared استفاده میکنم، چون خیلی سریعه و محدودیت دسترسی هم ندارد. در ضمن به ازای هر email address ، به شما 5GB فضای مجانی میدهد. ولی ظاهرا ادمین عزیز و سایر مدیران این فروم با بقیه file share ها راحت تر هستند و آنها را ترجیح میدهند.
موفق باشید.
Hessam- اعضای موسس
- تعداد پستها : 893
Google by:
free file hosting
free file hosting
ابابيل- مدیر ارشد
- تعداد پستها : 203
Registration date : 2008-04-24
اين سايت بهتر از رپيدباز است. http://rapidshare.info.tm
hasrez- کاربر
- تعداد پستها : 10
Registration date : 2008-04-24
Rapidshare :
به نام خدا
با تشکر از مشارکت در این بحث. به نظر می رسد باید سوالم را روشن تر بیان کنم. منظورم این است که چه سرویس دهندگانی هستند که امکان دانلود بدون محدودیت از فایل های آپلود شده بر روی سرویس هایی چون Rapidshare , Megaupload و ... را فراهم می کنند.
با تشکر از مشارکت در این بحث. به نظر می رسد باید سوالم را روشن تر بیان کنم. منظورم این است که چه سرویس دهندگانی هستند که امکان دانلود بدون محدودیت از فایل های آپلود شده بر روی سرویس هایی چون Rapidshare , Megaupload و ... را فراهم می کنند.
rahaee- کاربر
- تعداد پستها : 16
صفحه 1 از 1