براي دريافت مقاله با gigapaper@gmail.com تماس بگيريد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

در انتخاب دوست دقت کنيد

2 مشترك

در انتخاب دوست دقت کنيد Empty در انتخاب دوست دقت کنيد

پست  farshad_mc2 23/6/2008, 6:33 am

سلام به همه. یه چند وقتی بود که خودم در ارتباط با دوستان اطرافم به یک سری مشکلاتی برخورد کردم ( مسائل اقتصادی و سودجویی و منفعت طلبی) که منجر به قطع ارتباط با اونها شدم Rolling Eyes . چند وقت پیش یک مطلبی خوندم که خیلی رو من تاثیر گذاشت ( حتی اگر هم خالی بندی بوده باشه ) و سعی کردم که معیارهای خودم رو در انتخاب دوست تغییر بدم. خواستم بقیه هم اگه مایل بودن بخونن:
خوندم در یک دانشگاهی 10 نفر از دوستان دبیرستانی با هم توی یه رشته قبول شدن . توی همون ترم اول این 10 نفر برنامه ریزی میکنن که برای شوخی و خنده ، از طبقه دوم روی سر یه بنده خدایی 1 سطل بزرگ آب صابون خالی کنن Twisted Evil Twisted Evil . ( مثل کارهای خودمون که دسته جمعی به یه بنده خدایی گیر میدیم تا بخندیم). چند وقتی که از این ماجرا سپری میشه ، رئیس دانشگاه یه اطلاعیه میزنه روی برد با این محتوی :
هر کسی که عاملین حادثه آب صابون را معرفی کنه یه مقدار پول ( فرض یکصد هزار تومان) دریافت میکنه. چند وقتی میگذره و خبری نمیشه. دوباره یه اطلاعیه با همون محتوی ولی اینبار قیمت به 250000 رسیده.
هی زمان میگذره و همینطور قیمت بالاتر میره. در آخر کار که وقت تموم شدن درس این 10 نفر رسیده بود مبلغ جایزه هم به 50 میلیون رسیده بود. 9 نفر از این بچه ها درس رو تموم میکنن و فقط 1 نفر میمونه. بالاخره وسوسه پول به سراغش میاد drunken drunken و میره پیش رئیس دانشگاه و اسم تمام 9 نفر را میده به امید مبلغ جایزه.....
همون موقع رئیس دانشگاه اونو از دانشگاه اخراج میکنه. Idea
امیدوارم که کسل کننده تعریف نکرده باشم ولی این قصه ( بر فرض هم خیالی بوده باشه) روی خود من خیلی تاثیر گذاشت و دلیلی شد که همواره دوستان خودم رو مورد آزمایش قرار بدم تا دوستی با ارزش تراز 50 میلیون برای خودم داشته باشم. Cool
farshad_mc2
farshad_mc2
مدیر بخش
مدیر بخش

تعداد پستها : 189
Registration date : 2008-04-26

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

در انتخاب دوست دقت کنيد Empty رد: در انتخاب دوست دقت کنيد

پست  Optics 8/7/2008, 5:53 pm

OK
موفق باشی.

Optics