salam in maghale ra mikhastam
2 مشترك
salam in maghale ra mikhastam
Occurrence of enteric redmouth disease in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) on farms in Croatia
Journal Acta Veterinaria Hungarica
Publisher Akadémiai Kiadó
ISSN 0236-6290 (Print) 1588-2705 (Online)
Issue Volume 50, Number 3 / July 2002
DOI 10.1556/AVet.50.2002.3.4
Pages 283-291
Online Date Friday, July 22, 2005
Journal Acta Veterinaria Hungarica
Publisher Akadémiai Kiadó
ISSN 0236-6290 (Print) 1588-2705 (Online)
Issue Volume 50, Number 3 / July 2002
DOI 10.1556/AVet.50.2002.3.4
Pages 283-291
Online Date Friday, July 22, 2005
Amin Tamadon- کاربر
- تعداد پستها : 10
Registration date : 2008-04-28
رد: salam in maghale ra mikhastam
دوست عزیز جناب تمدن
چون بنده هم مثل شما به ماهی قزل آلای رنگین کمان علاقمند هستم خیلی دنبال این مقاله گشتم. حتی منابع آنلاین آن نیز پولی و گران هستند. برای دریافت آن به ترتیب این راهها را پیشنهاد می کنم:
1- مکاتبه به ترتیب با Corresponder مقاله و سپس سایر نویسندگان. نوع نامه نگاری در گرفتن پاسخ مثبت خیلی موثر است
2- اگر دانشگاه شما با BL در ارتباط است (یا در خارج دوست یا بستگان دانشجوی دارای سهمیه BL داشته باشید) سفارش بدهید
3- خرید 20 دلاری در سایت مربوطه برای دریافت مقاله مورد نظر از دیتابیس Ingentaconnection
اگر از دوستان کسی در اين مجله خاص بلغاري اشتراك داشته باشد (خيلي بعيد مي دانم) لطفآ کمک کند
چون بنده هم مثل شما به ماهی قزل آلای رنگین کمان علاقمند هستم خیلی دنبال این مقاله گشتم. حتی منابع آنلاین آن نیز پولی و گران هستند. برای دریافت آن به ترتیب این راهها را پیشنهاد می کنم:
1- مکاتبه به ترتیب با Corresponder مقاله و سپس سایر نویسندگان. نوع نامه نگاری در گرفتن پاسخ مثبت خیلی موثر است
2- اگر دانشگاه شما با BL در ارتباط است (یا در خارج دوست یا بستگان دانشجوی دارای سهمیه BL داشته باشید) سفارش بدهید
3- خرید 20 دلاری در سایت مربوطه برای دریافت مقاله مورد نظر از دیتابیس Ingentaconnection
اگر از دوستان کسی در اين مجله خاص بلغاري اشتراك داشته باشد (خيلي بعيد مي دانم) لطفآ کمک کند
مواضيع مماثلة
» ba salam, in maghalaro mikhastam age lotf konin
» in maghale ra mikhastam
» in maghale haram mikhastam
» ba salam,darkhaste maghale az springer
» in article ro mikhastam
» in maghale ra mikhastam
» in maghale haram mikhastam
» ba salam,darkhaste maghale az springer
» in article ro mikhastam