ieee expired
3 مشترك
ieee expired
salam
p r o xy ye ham monghazi shod
pas alan pass e faale ieee nadarim?
in ke kheyli bade!
p r o xy ye ham monghazi shod
pas alan pass e faale ieee nadarim?
in ke kheyli bade!
naserhashemnia- کاربر فعال
- تعداد پستها : 60
Registration date : 2008-04-23
رد: ieee expired
دانشگاه Tsinghua فعال است:
200731088500
توجه:
یوزر و پسوردها هر دو یکی است
دو صفر آخر پسورد اضافی است که باید حذف شود
این هم لینک ورود به دیتابیس دانشگاه
http://www.lib.tsinghua.edu.cn/database/remote_login.html
200731088500
توجه:
یوزر و پسوردها هر دو یکی است
دو صفر آخر پسورد اضافی است که باید حذف شود
این هم لینک ورود به دیتابیس دانشگاه
http://www.lib.tsinghua.edu.cn/database/remote_login.html
fail mide ke
salam va roozetoon bekheir. site baz midhe vali pass az zadan user va pass tebgh sohbati ke farmoode boodid fail mide. eshkal chiye?? ... lotfan rahnamaui konim man vase tez phd alan shadidan niyaz be ieee daram.
elecmohsen- عضو جدید
- تعداد پستها : 6
Registration date : 2008-05-06
رد: ieee expired
سلام آقا محسن
خوشبختانه امنیت پایینی که برای یوزر و پسورد این دانشگاه در نظر گرفته شده باعث لو رفتن سریع آنها می شود اما متاسفانه این لو رفتن در طیف گسترده به شدت روی سرعت آن اثر می گذارد.
من همین الان بکمک 3 مرورگر متفاوت و بصورت همزمان لاگین کردم و تا صفحه dynhome.jsp هم وارد شدم. فکر کنم با توجه به وقت محلی چین ساعات دیروقت شب بهتر جواب بدهد. لطفا" pm تان را چک کنید. موفق باشید
خوشبختانه امنیت پایینی که برای یوزر و پسورد این دانشگاه در نظر گرفته شده باعث لو رفتن سریع آنها می شود اما متاسفانه این لو رفتن در طیف گسترده به شدت روی سرعت آن اثر می گذارد.
من همین الان بکمک 3 مرورگر متفاوت و بصورت همزمان لاگین کردم و تا صفحه dynhome.jsp هم وارد شدم. فکر کنم با توجه به وقت محلی چین ساعات دیروقت شب بهتر جواب بدهد. لطفا" pm تان را چک کنید. موفق باشید
مواضيع مماثلة
» ieee expired
» ?? ieee ??
» SOLVED-IEEE: A Systematic Fuzzy Decision-Making Process to Choose the Best Model Among a Set of Competing Models
» ?? ieee ??
» SOLVED-IEEE: A Systematic Fuzzy Decision-Making Process to Choose the Best Model Among a Set of Competing Models